Dit zegt het sterrenbeeld Kreeft over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Kreeft over jou

Tussen 22 juni en 23 juli geboren, liefdevol, betrouwbaar, zorgzaam maar erg gevoelig: het sterrenbeeld Kreeft in een notendop. Herken jij jezelf hierin en wil jij meer weten over hoe de Kreeften zijn in het algemeen, op de werkvloer en in de liefde?

Karaktereigenschappen

De Kreeften onder ons zijn mysterieus. Dit komt omdat jullie een beetje saai lijken door jullie timide, verlegen en teruggetrokken gedrag. Toch zijn jullie over het algemeen zeer behulpzaam, creatief en jullie hebben een fantasierijk geheugen. Het huis van de Kreeft wordt gezien als een echte cocon en de Kreeft trekt zich hier graag in terug. Als de Kreeft geconfronteerd wordt, gaat hij het liefst de confrontatie uit de weg in plaats van er tegenin te gaan. Jullie blijven maar doorkibbelen. Ook kunnen jullie bang zijn om vrienden te verliezen of geld kwijt te raken. Toch zijn jullie beschermend en geduldig. 

Op de werkvloer

Kreeften komen laat op gang als het gaat om werk. Jullie kunnen niet binnen drie tellen een leidinggevende worden, omdat jullie liever op de achtergrond blijven. Toch hebben Kreeften genoeg capaciteit om door te groeien naar een hogere functie. Kreeften hebben een artistiek talent. Hierdoor is schrijver een passend beroep. Ook past de verzorgende en sociale sector goed bij de Kreeft, of een beroep als leraar. Jullie zijn erg creatief, maar dat kan ook veel stress veroorzaken.

In de liefde

De Kreeft is heel gevoelig. Hierdoor zijn Kreeften over het algemeen enorm trouw aan zijn partner. Ook zijn geheimen goed bewaard. Toch zijn Kreeften door hun gevoeligheid enorm jaloers en dit kan voor spanningen zorgen. Deze eigenschap moet dus goed beheerst worden. Problemen moet je ├ęcht uit de Kreeft trekken. Als dit niet gebeurt, worden de problemen opgekropt en kan het te veel worden. De Kreeften blijven hun hele leven bij hun partner en willen er oud mee worden. 

Recente berichten